OVER ONS

Wijgravenelektrisch.nl is een onderdeel van Aannnemersbedrijf R. Jolman in Hillegom. Als aannemer zijn wij al jaren actief in de grond-, weg- en waterbouw. De afgelopen tijd hebben wij de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen zien toenemen. Daarom zijn wij overgegaan tot de aanschaf van Limach elektrische minigravers die zowel bemand als onbemand worden verhuurd om te gebruiken tijdens uw werkzaamheden.

Wijgravenelektrisch.nl

Op wijgravenelektrisch.nl kunt u terecht voor het huren van 100% elektrische Limach minigraafmachines. Op deze website hebben wij zoveel mogelijk informatie voor u verzameld en de voordelen van onze elektische minigravers op een rij gezet.

Aannemersbedrijf R. Jolman

Bent u op zoek naar een aannemer in de grond-, weg- of waterbouw? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website www.r-jolman.nl leest u meer over onze diensten als aannemer. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor:

Limach E20.1 elektrische minigraver

Offerte aanvragen

Wilt u onze elektrische minigravers huren of zoekt u een aannemer? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wijgravenelektrisch.nl werkt door heel Nederland dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Logo
Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een bericht of bel ons op 06 -33 44 55 67. Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

In het kort

Klimaatneutraal werken wordt steeds belangrijker. Reductie van CO₂ staat centraal. Als aannemersbedrijf in de GWW zien wij de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen toenemen. Daarom kunt u bij ons terecht voor het huren van 100% elektrische minigravers en overig milieuvriendelijk bouwmaterieel.

Nieuw binnen

Huur nu de Limach E20.1, de eerste 100% elektrische minigraver van Nederland!
Limach E20.1 elektrische minigraver
Bekijk de Limach E20.1

Over ons

Wijgravenelektrisch.nl is een onderdeel van Aannemersbedrijf R. Jolman in Hillegom.
Bezoek onze website

Contact

Wijgravenelektrisch.nl
Meidoornstraat 35
2181 CP Hillegom
KvK nummer 62278134