ELEKTRISCHE MINIGRAVER HUREN

Klimaatneutraal werken wordt steeds belangrijker. De reductie van CO₂ staat centraal. Als aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw zien wij de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen toenemen. Het gebruik van vervuilende dieselmotoren wordt steeds vaker vermeden. Daarom zijn wij overgegaan tot de aanschaf van een Limach elektrische minigraver die wij voor u kunnen inzetten tijdens de werkzaamheden.

100% elektrisch

De minigraver van wijgravenelektrisch.nl is 100% elektrisch, zonder stekker of externe batterij. Op een volle accu kan 8 uur met de minigraver worden gewerkt. Uiteraard is de capaciteit gelijk gebleven aan de dieselvariant.

Huren zonder zorgen

Onze elektrische minigraafmachine wordt bemand verhuurd. U bent dus verzekerd van een machinist die de machine door en door kent. Daardoor worden de mogelijkheden van de elektrische minigraver optimaal benut en kan er vlot worden doorgewerkt.

Groene krachtpatser

Onze Limach minigraver is voorzien van diverse (graaf)bakken die door de vaste powertilt makkelijk te kantelen zijn. Ook kan er gewerkt worden met een sloopsorteerknijper met bandenrubbers. Hierdoor is onze groene krachtpatser breed inzetbaar in de grond-, weg- en waterbouw zoals het afwerken van hellingen of dijken, het schoonmaken van sloten of sloopwerkzaamheden met de sorteerknijper.

Klimaatneutraal aanbesteden

Wijgravenelektrisch.nl biedt u een groene oplossing die geen extra investering vergt, maar u wel meer rendement oplevert.  Want het gebruik van onze elektrische minigraver verhoogt uw trede op de CO₂ prestatieladder en draagt bij aan ons doel: schoon werken voor een beter milieu. Wij zetten de voordelen graag nog even voor u op een rij:

Voordelen elektrische minigraver

  • volledig elektrisch
  • draadloze accu-aandrijving
  • geen uitstoot van uitlaatgassen
  • geluidsarm
  • zeer manoeuvreerbaar
  • werktijd tot wel acht uur
  • uitstekende prestaties
  • geschikt voor gebruik in slecht geventileerde ruimtes of in stiltezones
Limach E20.1 elektrische minigraver

Offerte aanvragen

Wilt u onze elektrische minigraver huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wijgravenelektrisch.nl werkt door heel Nederland dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Logo
Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een bericht of bel ons op 06 -33 44 55 67. Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

Aannemer voor grond-, weg- of waterbouw nodig? Bezoek dan onze andere website!