ELEKTRISCHE MINIGRAVER HUREN

Klimaatneutraal werken wordt steeds belangrijker. De reductie van CO₂ staat centraal. Als aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw zien wij de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen toenemen. Het gebruik van vervuilende dieselmotoren wordt steeds vaker vermeden. Daarom zijn wij overgegaan tot de aanschaf van 100% elektrische Limach minigravers die u bij ons kunt huren.

100% elektrisch

De minigravers van wijgravenelektrisch.nl zijn 100% elektrisch, zonder stekker of externe batterij. Met de krachtige interne accu’s kan een volle dag gewerkt worden. De elektrische minigraafmachines van Limach zijn de meest efficiënte minigravers van dit moment, zoals ook blijkt uit het artikel Multitest Bouwmachines van 27 januari 2020. Uiteraard is de capaciteit gelijk gebleven aan de dieselvariant.

Huren zonder zorgen

Onze elektrische minigraafmachines worden ook bemand verhuurd. In dat geval bent u verzekerd van een machinist die de machine door en door kent. Daardoor worden de mogelijkheden van de elektrische minigraver optimaal benut en kan er vlot worden doorgewerkt.

Groene krachtpatsers

Onze Limach minigravers zijn voorzien van diverse (graaf)bakken waarbij de 20.1 zelfs is voorzien van een vaste powertilt. Ook kan er gewerkt worden met een sloopsorteerknijper met bandenrubbers. Hierdoor zijn onze groene krachtpatsers breed inzetbaar in de grond-, weg- en waterbouw zoals het afwerken van hellingen of dijken, het schoonmaken van sloten of sloopwerkzaamheden met de sorteerknijper.

Klimaatneutraal aanbesteden

Wijgravenelektrisch.nl biedt u een groene oplossing die geen extra investering vergt, maar u wel meer rendement oplevert.  Want het gebruik van onze elektrische minigravers verhoogt uw trede op de CO₂ prestatieladder en draagt bij aan ons doel: schoon werken voor een beter milieu. Wij zetten de voordelen graag nog even voor u op een rij:

Voordelen elektrische minigravers

wijgravenelektrisch hillegom

Offerte aanvragen

Wilt u onze elektrische minigraver huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wijgravenelektrisch.nl werkt door heel Nederland dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Logo
Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een bericht of bel ons op 06 -33 44 55 67. Wij gebruiken uw gegevens om te antwoorden (privacyverklaring).

In het kort

Klimaatneutraal werken wordt steeds belangrijker. Reductie van CO₂ staat centraal. Als aannemersbedrijf in de GWW zien wij de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen toenemen. Daarom kunt u bij ons terecht voor het huren van 100% elektrische minigravers en overig milieuvriendelijk bouwmaterieel.

Nieuw binnen

Huur nu de Limach E20.1, de eerste 100% elektrische minigraver van Nederland!
Limach E20.1 elektrische minigraver
Bekijk de Limach E20.1

Over ons

Wijgravenelektrisch.nl is een onderdeel van Aannemersbedrijf R. Jolman in Hillegom.
Bezoek onze website

Contact

Wijgravenelektrisch.nl
Meidoornstraat 35
2181 CP Hillegom
KvK nummer 62278134